NIWO

14 oktober 2021

Behaal uw NIWO vergunning binnen enkele maanden en wordt transportondernemer!

Om als ondernemer in het beroepsgoederenvervoer te mogen starten moet men in het bezit zijn van een NIWO vergunning, ook wel bekend als de Eurovergunning of de transportvergunning beroepsgoederenvervoer. Hiervoor moet u voldoen aan een aantal door de overheid gestelde eisen. Wij bieden een compleet opleidingstraject aan in Nieuw-Amsterdam om dit te behalen, geheel onder begeleiding van ervaren docenten.

Wij gaan weer starten met de NIWO opleiding!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken vrij dus meld u snel aan want vol = vol! Neem voor vragen contact op via 0591 260 080 of info@flexibel-opleidingen.nl.

De opleiding

Je komt in aanmerking voor een NIWO vergunning/Eurovergunning als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

  • Vakbekwaamheid: Je toont dit aan met een erkend vakdiploma “Ondernemer in het goederenvervoer”.
  • Kredietwaardigheid: Je toont aan door over voldoende financiële middelen te beschikken voor een correcte start en voortgang van de onderneming.
  • Betrouwbaarheid: Je toont dit aan met een integriteitsverklaring beroepsvervoer (verklaring van goed gedrag), die je via Justitie of de gemeente kunt aanvragen.

De opleiding voor “Ondernemer in het goederenvervoer” is opgebouwd uit de volgende modules:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie
  • Wegvervoer goederen
  • Personeelsmanagement
  • Financieel management

Iedere module wordt afgesloten met een examen. De CCV organiseert een aantal malen per jaar op verschillende plaatsen examens voor Financieel management en Calculatie. De andere modules worden afgesloten met een computerexamen in multiple choice welke u zelf kunt inplannen. Voldoende scores blijven 5 jaar geldig, dit betekent dat u binnen een tijdsbestek van 5 jaar voor alle modules een voldoende moet hebben behaald.

Subsidie

Voor ondernemers in het goederenvervoer is er een mogelijkheid tot het verkrijgen van de SOOB-subsidie. Deze subsidieregeling maakt het toegankelijker voor ondernemers om een NIWO vergunning te behalen. U heeft recht op de SOOB-tegemoetkoming als u uw NIWO opleiding via Flexibel Opleidingen volgt. U kunt deze aanvragen op www.soobsubsidiepunt.nl.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem contact met ons op via 0591 260 080 of info@flexibel-opleidingen.nl of klik op de knop hieronder om naar de contactpagina te gaan.